OM OSS

OM GREBBANS


SKARABORGS ALLDELES EGNA LAS VEGAS!

Mitt ute på ladsbygden en liten bit utanför Hjo, i en liten by vid namn Grebban finns något så unikt som en showrestaurang i klass med de bästa i Stockholm och Göteborg. 

Grebbans drivs av musikerparet Anna & Tomas Rockenstierna och är en liten kulturarena med verksamhet som är helt unik i sitt slag i Skaraborg med omnejd. Här får du en musikupplevelse utöver det vanliga. 


FRÅN SKOLA TILL MODERN EVENTLOKAL
Lokalen har en spännande historia. Från början en bygdegård och senare en del av den gamla byskolan som paret köpte 2005. Med en historia av nöjen i den gamla byggnaden såg paret möjligheterna och har under åren renoverat och byggt ut och nu står här en modern kulturarena  med restaurang och  eventlokal som rymmer 130 pers.  

Från utsidan kan Nöjesrestaurangen se något anspråkslös ut med sitt lantliga läge invid skog och åkermark, men när du kommer in möts du av mäktiga kristallkronor, draperade sammetstyger och smakfull inredning.

Här finns ett modernt och fullt utrustat restaurangkök och bar och inte minst en imponerade scen med den senaste ljud, ljus och bildtekniken.

Verksamheten lägger stor stolthet i att ligga i framkant gällande show- och teknikproduktion. Vi har blivit kallade ”Skaraborgs egna Las Vegas” vilket vi är väldigt stolta och glada över!

Ett uppskattat inslag är även att entrén till lokalen dekoreras inför varje spelperiod för att passa den aktuella föreställningens tema.


EN DRÖM BLEV VERKLIGHET

Anna och Tomas träffades genom musiken då de en period spelade i samma rockband. De blev ett par och musicerandet fortsatte tillsammans. En turnerande showgrupp startades redan 2006 och som sedan dess jobbat med otaliga konferenser, kickoffer och events runt hela Västsverige.

För ett antal år sedan förverkligades också drömmen om en egen musik- och kulturarena. Grebbans Nöjesrestaurang gläntade lite försiktigt på dörren 2011 och har sedan dess blivit en stor succé med mycket gott renomé och med många tusen nöjda och glada besökare varje år. Här spelas shower och konserter med olika teman med ca 25-40 föreställningar per år.

Restaurangen är endast öppen vid evenemangen och serverar oftast en fin trerätters meny.


EN UPPLEVELSE UTÖVER DET VANLIGA

Vår ambition är att ge gästen en upplevelse långt utöver det vanliga. Här ska man få en god och vällagad meny i kombination med fartfylld och förstklassig musikunderhållning men med en avslappnad och familjär närhet mellan artisterna och publiken.

Med det vackra lantliga läget men ändå närheten till lite större städer såsom Skövde och Jönköping vill vi att Grebbans ska vara det självklara valet när företaget skall ha personalfest, anordna ett event, när vännerna ska ut och roa sig, för musikälskaren eller då man har något att fira och vill göra något alldeles extra.


Välkommen till oss!


Anna & Tomas

Rockenstierna Nöjesproduktion AB