BOENDE

BOENDEN VI REKOMMENDERAR

I NÄRHETEN AV GREBBANS NÖJESRESTAURANG FINNS ETT STORT ANTAL TREVLIGA BOENDEALTERNATIV ATT VÄLJA BLAND I NÄROMRÅDET ELLER PÅ BEKVÄMT BILAVSTÅND.

ALLT FRÅN HOTELL TILL CAMPING- OCH STÄLLPLATSER ELLER CHARMIGA BED & BREAKFAST.


HÄR HAR VI LISTAT DE SOM VI VARMT KAN REKOMMENDERA

HOTELL BELLEVUE


Hotellet i centrala Hjo erbjuder ett bekvämt och trevligt boende.

Beläget i den kulturminnesförklarade stadsparken med fantastisk utsikt över Vättern och Hjo hamn. Hotellet har öppet året om och erbjuder en fin frukostbuffé.

ca 3 km får Grebbans

med ca 4 min bilväg

VILLA VIVAT
B&B


I en av stadens historiska trävillor med anor från 1800-talet finner vi detta mycket vackra och omsorgsfullt renoverade Bed & Breakfast med hotellkänsla.

Villa Vivat ligger mitt i Hjo centrum och har öppet året om (med undantag för jan.)

ca 3 km från Grebbans

med ca 4 min bilväg.

STAMPENS KVARN


Endast ett stenkast och med bara ett par minuters gångväg till Grebbans ligger denna mysiga stellplatz och stuguhyrning. Här i den fina gamla kvarnmiljön finns lunchrestaurang, servicehus, duschar, toaletter och reception. Ställplaten på Stampens Kvarn har öppet från april till september. 

HJO

CAMPING


En mycket fin camping med bra service och suverän personal. Med sitt fantastiskt fina läge alldeles invid Vättern erbjuder de inte bara plats för husvagn och husbil utan här finns även mysiga stugor att hyra. Campingen ligger nära Hjo centrum och ca 3 km från Grebbans med

ca 4 min bilväg

RÖDA STALLET

B&B


Ett trivsamt boende strax söder om Hjo. Här erbjuds övernattning i mycket vacker lantlig miljö till bra pris.

Alla rum har egen dusch och toalett.

Lakan, handdukar och frukost ingår.

Röda Stallet har öppet året om och ligger ca 5 km från Grebbans med

ca 6 min bilväg

MAPELROCK RANCH


På gården Abrahamstorp bedrivs inte bara lantbruk med nötdjusuppfödning och avel av Quarterhästar utan här finns också ställplats och villavagns camp med en magnifik ustikt över Vättern. Här finner du också en trevlig liten gårdsbutik.

Mapelrock ligger 6 km från Grebbans med

ca 7 min bilväg

RUDERS EGENDOM

B&B


I denna pampiga

1600-tals Herrgård finner du en fridfull oas.

Här känner man tidens vingslag i de charmiga och fräscha rummen som varsamt renoverats och inretts i tidstypisk stil. Frukost ingår. Ruder ligger mellan Hjo & Tibro ca 9 km från Grebbans med ca 8 min bilväg

PIECE OF HJO

VANDRARHEMSöder om Hjo i en vacker gammal skolbyggnad från 1800-talet finns idag ett vandrarhem med 12 rum fördelade på enkel- dubbel- och familjerum. Städning och sängkläder ingår och pentry finns för frukost och enklare matlagning.

Piece of Hjo ligger ca 7 km från Grebbans med ca 8 min bilväg

GREBBANS NÖJESRESTAURANG LIGGER PÅ LANDSBYGDEN 4 KM UTANFÖR DEN VACKRA LILLA TRÄSTADEN HJO. HÄR FINNS MYCKET ATT SE OCH UPPLEVA.

KLICKA DIG IN PÅ VISIT HJO.SE FÖR MER INFO.


DESSVÄRRE FINNS I NULÄGET INGEN TAXIVERKSAMHET PÅ KVÄLLAR OCH HELGER I VÅR LILLA STAD. KONTAKTA OSS I DETTA ÄRENDE SÅ SKA VI SE VAD VI KAN GÖRA FÖR ATT HJÄLPA DIG SOM GÄST ATT TA DIG TILL OCH FRÅN VÅR LILLA UNIKA KULTURARENA

INFO@GREBBANS.SE