SHOWINFO

SHOWINFO

GREBBANS 
EN UNIK NÖJES- OCH KULTURARENA I SKARABORG


BOKNING

Grebbans har öppet för beställningar av medelstora till stora sällskap.

Vid flera tillfällen under året såsom vid vårens och höstens showkvällar samt vid julbord har restaurangen öppet för allmänheten. Dessa kvällar är mycket populära och brukar bli slutsålda snabbt. Vid dessa tillfällen säljs biljetter via vår biljettköpssida. HÄR


PLACERING

Platserna ni köper är onumrerade, men vi gör en bordsplacering inför varje kväll så ni har ett bord som står och väntar på er när ni kommer. På Grebbans dukar vi med långbord vilket betyder att är ni ett sällskap på

2-4 personer så kommer ni få dela bord med ett annat sällskap. Är ni ett lite större sällskap kan ni bli placerade vid två eller flera bord. Har ni köpt biljetter i flera olika namn men vill sitta tillsammans är det viktigt att ni skriver detta i runtan för "meddelande" när ni gör biljettköpet eller hör av er till oss i god tid så löser vi detta. Ring då till Anna på Tel. 073-031 44 07

eller maila till: info@grebbans.se


ABONNERA

Vill du reservera Grebbans för ett större sällskap, firande, personalfest eller liknande kontakta oss via mail eller telefon. Lokalen rymmer ca 130 sittande gäster. 
För att abonnera och få exklusivitet bör ditt sällskap vara över 40 pers. annars ska man vara medveten om att det kan vistas fler än ett sällskap i lokalen.


Det antal som meddelas vid sista anmälningsdag är det antal som sedan debiteras.


STÖRRE SÄLLSKAP

Är ert sällskap fler än 130 pers. tveka inte att kontakta oss ändå. Våra erfarenheter som eventbolag gör att vi har möjligheter och lösningar för det mesta. Vare sig du vill lägga ditt arrangemang hos oss på Grebbans eller ha din festlighet någon annanstans så är vi det självklara valet av samarbetspartner.
Kika gärna under filken ”Konferens & event”


Vill du boka vår underhållning till er fest eller er event? LÄS MER HÄR

eller kontakta oss för mer info.


MINDRE SÄLLSKAP

Är ert sällskap färre än 25 pers. men ändå gärna vill förära oss med ett besök, kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa er.


MENY

Till våra shower har vi fasta, säsongsbetonade menyer.
 
Tänk på att vid bokningstillfället eller i god tid meddela ev. avvikelser såsom allergier, vegetarisk kost o.s.v.

REGLER
På Grebbans gäller rekommenderad ålder 18 år. Underhållningen, ljudnivån och lokalen lämpar sig inte för barn. Ålderskontroll kan komma att ske i entrén.
Vår toleransnivå på berusning vid ankomst är väldigt låg. Är gästen märkbart påverkad vid ankomst kommer gästen nekas inträde. Om så sker måste gästen själv ombesörja transport från platsen.
Det är förbjudet enligt lag att ta med medhavd alkoholhaltig dryck in i lokalen.
På Grebbans gäller vårdad klädsel.


ÖVRIGT

Lokeln är handikappanpassad men meddela gärna på förhand om du eller någon i ditt sällskap är rullstolsburen så vi kan förbereda bästa möjliga plats.

Hörslinga finns.

Anmäl vid bokningstillfället om ni firar någon eller någonting särskilt.

I biljettpriset ingår som oftast show, trerätters meny samt kaffe. Vatten kommer att finnas på borden men övrig dryck köps i baren. Vi tar emot betalkort såväl som kontanter.