SHOWGRUPP

SHOWGRUPP


DEN PERFEKTA UNDERHÅLLNINGEN


Grebbans showgrupp är perfekt om du ska boka musikunderhållning till festen, konferensens middag, eventets festkväll, till personalfesten eller för att sätta guldkant på galan!


Shownummer och medleyn som höjer stämninngen och där flexibiliteten kring musiken och låtarna är stor.

Ibland önskas sofistikerad elegans och ibland vill man ha klackarna i taket. Med denna showgrupp får du allt detta och lite till!


Gruppen består av artisterna från Grebbans som har producerat shower och middagsunderhållning sedan 2011 och denna erfarenhet är en stor fördel då vi som grupp har en unik förståelse för hur viktigt samspelet och timingen mellan alla aktörer är för att en middag, konferens, event eller fest ska bli så bra som möjligt. 


DINNERSHOW


Denna underhållning gör sig allra bästa till middagen med en så kallad "Dinnershow" där olika shownummer levereras mellan middagens rätter och avslutas med en fartfylld final.

Showen är upplagd på ett sätt så att man har gott om tid att umgås med varandra mellan uppträdanden.


Denna show passar utmärkt för en kick-off, personalfest, kundevent, jubileum eller för en helkväll med underhållning och mat. 


Showgruppen passar också utmärkt för underhållning vid t.ex. gala, invigning eller stadsfest.

En mycket stor och bred repertoar gör att det finns stor flexibilitet och vi anpassar showen så den passar just ert event.


FRÅN ABBA TILL AVICII


Med mycket energi och värme levererar artiserna skön stämsång och välproducerade, fartfyllda shownummer såväl på scenen som ute i publiken och som garanterat höjer stämningen rejält!

Med musik som passar alla och med glimten i ögat bjuds det på shownummer såsom tex. ABBA, Tina Turner, Roxette, Magnus Uggla, Cher, Gyllene tider, 60-tal, 80-tal, Disco, Rock, Beatles, Elvis och många fler.

POP ROCK SCHLAGER DISCO


Bokar du denna showgrupp får du en förstklassig middagsunderhållning med en kavalkad av pop, rock, schlager och disco.

Det blir energi, musikalitet och dans i spektakulär inramning men även intimt och nära.


KONTAKTA OSS


VI HAR ETT FÄRDIGT KONCEPT FÖR ER STADSFEST


LÄS MER OM GREBBANS NÖJESRESTAURANG