ROCKSHOW

ROCKSHOW


ROCK N' ROLL


Denna underhållning är en ljud-, ljus och scenshow för såväl partypubliken som rockentusiasterna!


Detta show kan bokas som middagsunderhållning med rocktema där kvällen startas redan till middagen med rockballader och tolkningar av stora rockhits och som sedan växer i intensitet och avslutas med en rockfinal i rasande tempo.


Rockshowen kan även bokas som ett partyband som underhåller efter middagen då artisterna levererar en kavalkad av partylåtar med allt från nutidens Pink, Robbie Williams och Lady Gaga till 80-talets hårdrockshjältar som Kizz, Bon Jovi, AC/DC och många fler.


PARTY


Anna Rockenstierna har kallats för Norra Europas bästa rocksångerska och tillsammans med Tompa på gitarr

och sång och hans känsla för hits och vad som startar

ett party så bildar de en duo som kan få igång vilket sällskap som helst!


I ett rasande tempo levereras rockhistoriens allra största hits i en scenshow fullproppad med Rock 'n roll! WE WILL ROCK YOU


Förväntar du dig tunga rockhits, nitar & läder, blinkande lampor, rökmaskiner, gitarrsolon och toner som når taket så boka vår Rockshow till er företagsfest, personalfest eller event. Denna show passar även alldeles utmärkt för krogen eller stadsfesten. 


Vi kan hjälpa er att planer och genomföra er stadsfest

läs mer om det HÄRKONTAKTA OSS

GREBBANS


Sedan 2006 har vi på Grebbans har levererat förstklassig musikunderhållning och fartfyllda shower med massor av glädje, energi och musikalitet. 
Vi jobbar alltid med den senaste tekniken inom ljud, ljus och bild och alla våra underhållningskoncept får en spektakulär inramning.
Klicka dig vidare för att se alla våra koncept för musikunderhållning och vad vi kan erbjuda.


VÅRA SHOWER


VI HAR ETT FÄRDIGT KONCEPT FÖR ER STADSFEST


KONTAKTA OSS