DUO

SHOWDUO

SHOWDUO


Boka underhållning till er företagsfest, personalfest,

kalas, bröllop eller firande med denna rutinerade showduo och ni får en mycket rolig, proffsig och varierande musikunderhållning.


Duon kan underhålla till middagen där publiken i allra högsta grad kan bli delaktig med ett quiz.


Eller låt vår showduo dra igång partyt efter middagen men en fartfylld och dansvänlig show.


Den perfekta underhållningen på din personalfest, after-work eller företagsevent.MUSIK QUIZ


Lättsam och rolig underhållning för alla!

Musikquiz är en teambildande aktivitet där gästerna delas in i små lag som tävlar mot varandra.


Här gäller samarbete och kommunikation för att komma fram till rätt svar. Aktiviteten genomförs vid bordet under kvällens middag och är väldigt lättsam. Alla kan delta och bidra med sina kunskaper när duon med fingertoppskänsla och massor av glädje tar med gästerna på en musikalisk resa där finstämd gitarr & sång blir till rungande allsång och som avslutas med en

glittrande schlager, rock ’n roll och disco-final till kaffet!Vi kan forma quizet så att det passar just din kväll. Musikquizet har en given struktur där musik framförs live och frågorna handlar om artist och låtar, där emellan blandar vi kluriga följdfrågor, som kan handla om musik, eller om något helt annat eller om något som förstärker temat på festen.


TRUBADUR ALLSÅNG

SHOW PARTYBoka denna underhållning med eller utan musikquiz på ert event och ni får en mycket prisvärd, fartfylld, rolig

och bra musikunderhållning.


KONTAKTA OSS

GREBBANS


Sedan 2006 har vi på Grebbans har levererat förstklassig musikunderhållning och fartfyllda shower med massor av glädje, energi och musikalitet. 
Vi jobbar alltid med den senaste tekniken inom ljud, ljus och bild och alla våra underhållningskoncept får en spektakulär inramning.
Klicka dig vidare för att se alla våra koncept för musikunderhållning och vad vi kan erbjuda.


VÅRA SHOWER


VI HAR ETT FÄRDIGT KONCEPT FÖR ER STADSFEST


LÄS MER OM GREBBANS NÖJESRESTAURANG


KONTAKTA OSS