VÅRA SHOWER

BOKA MUSIKUNDERHÅLLNINGBoka musikunderhållning som passar för just ert event, fest eller evenemang.
Vi har flera olika koncept och shower att välja mellan

GREBBANS SHOWGRUPP

En show, en glädjeupplevelse & en glittrande afton!Med stor värme levererar denna showgrupp skön stämsång och välproducerade, fartfyllda shownummer såväl på scenen som ute i publiken och som garanterat höjer stämningen rejält!

Med musik som passar alla och med glimten i ögat levereras musik från tex. ABBA, TinaTurner, Roxette, Magnus Uggla, 60-tal, 80-tal, Beatles, Elvis och många fler.

Bokar du denna showgrupp får du en förstklassig middagsunderhållning med en kavalkad av pop, rock, schlager och disco. Det blir energi, musikalitet och dans i spektakulär inramning men även intimt och nära.


LÄS MER

GREBBANS SHOWDUO

Prisvärd & bra underhållning!Boka underhållning till er företagsfest eller personalfest med denna showduo och ni får en mycket rolig, bra och varierande musikunderhållning till middagen där publiken i allra högsta grad kan bli delaktig.


Med fingertoppskänsla och massor av glädje tas gästerna med på en musikalisk resa där finstämd gitarr & sång blir till rungande allsång och som avslutas med en glittrande schlager, rock ’n roll och disco-final till kaffet!

Denna showduo går att boka med eller utan musikquiz, passar perfekt som middagsunderhållning, som partyduo eller till danskvällen.


LÄS MER

GREBBANS 80-TALS SHOW

Spola tillbaka kassettbandet till det färgglada 80-talet!En temakväll och en show sprängfylld med härliga 80-tals hits. Leta fram våffeltången, dra på dig tubsockarna, knöka i ett par extra stora axelvaddar i kavajen och spraya den permanentade snedluggen riktigt ordentligt för till denna underhållning kommer ni att dansa i neon till rytmen av en regnig natt och någonstans mellan Dover & Calais köper vi vingar för pengarna och sjunger ut i

schlagerdängorna!


Komplettera denna show med en 80-tals inspirerad meny och att gästerna kommer i sin bästa 80-talsutstyrsel och det blir ett vinnande koncept för en riktigt lyckad fest!


LÄS MER

GREBBANS ROCKSHOW

Long Live Rock n' Roll!Denna underhållning är en ljud-, ljus och scenshow för såväl partypubliken som rockentusiasterna.

Rockshowen kan bokas som middagsunderhållning med rocktema där kvällen startas redan till middagen med rockballader och tolkningar av stora rockhits och som sedan växer i intensitet och avslutas med en rockfinal i rasande tempo.


Rockshowen kan även bokas som ett partyband till personalfesten, stadsfesten eller krogen då artisterna levererar en kavalkad av partylåtar från nutidens Pink, Robbie Williams och Lady Gaga till 80-talets hårdrockshjältar som Kizz, Bon Jovi och AC/DC och många fler.


LÄS MER

SOLOSÅNG

Musik förstärker känslan vid livets speciella tillfällen.Som kontrast till jobbet som showartist är det en fröjd att sjunga och medverka till den där speciella känslan som infinner sig vid dop, vigsel och begravningar.

Vi lägger stor vikt på att du som kund ska känna dig trygg med en professionell solist och det är en ynnest att få bidra med musik som berör och skapar stämning under så viktiga tillfällen i livet.


Det ska vara enkelt att anlita oss. När ni bokar en solist genom oss kan ni pricka av en sak på checklistan eftersom vi då tar på oss allt ansvar och ordnar även med allt praktiskt kring sången under ceremonin.


SKICKA EN FÖRFRÅGAN