STADSFEST

STADSFESTPlanerar ni en stadsfest, torgfest, festival eller annat utomhusevenemang?

Grebbans kan leverera både scen, ljud och ljus samt underhållning.

FRÅN IDÉ TILL VERKLIGHETNär man planerar och genomför ett evenemang är det många trådar som skall sys ihop och ofta är det flera olika aktörer som skall komma samman såsom t.ex. scenuthyrare, ljud- och ljusfirma och artistbokningsbolag.


Genom att erbjuda dig som arrangör ett innovativt och kostnadseffektivt helhetskoncept som innefattar både scen, ljud- och ljusteknik samt underhållning i en och samma paketlösning underlättar vi många steg i arbetet för ett lyckat evenemang. Konceptet "Grebbans på turné" har tagits fram för att möta efterfrågan från arrangörer och kommuner som arrangerar event och evenemang såsom t.ex. stadsfest, torgfest, festival, jubileum eller annat firande för stadens invånare.


Konceptet innefattar en 45 kvm stor mobil scen med den senaste scentekniken i form av ljus och bild samt ett PA system som lämpar sig för ca 2000 pers. utomhus. Dessutom levererar vi en fartfylld och bejublad scenshow!

OM VÅR SHOWGrebbans på turné bjuder på en fartfylld och generös scenshow med en med noga utvald blandning av nya hits, gamla godingar och massor av glädje. Publiken får njuta av musikhistoriens allra största hits, tolkade och arrangerade av och med de rutinerade showartisterna från Grebbans.   


Med stor värme och musikalitet levereras shownummer såsom t.ex. ABBA, Tina Turner, Roxette, Magnus Uggla, Gyllene Tider, 60-tal, 80-tal, Schlager, Beatles, Disco, Elvis och många fler.


Denna scenproduktion bjuder på fascinerande videoteknik, ljud-och ljuseffekter, energi, glädje, allsång, party och dans i en show som passar alla med en  spektakulär inramning men även intimt och nära.

Möjligheter finns att anpassa showen efter ert evenemang med ett tema som tex 80-tal eller Rockshow

EN SHOW MED MÅNGA MÖJLIGHETER"Grebbans på turné" kan vara huvudakt och leverera en fartfylld show i en eller två akter och kan med fördel efterföljas av t.ex. ett dansband eller en DJ.

"Grebbans på turné" bjuder på en bred blandning av musik som passar stora som små. Vi erbjuder också möjligheten att lägga till aktiviteter för de allra minsta såsom barnunderhållning, trollkarl, ansiktsmålning, ballongfigurmakare m.m.


Kanske involverar ert evenemang en idrottstävling, prisutdelning, talangjakt och/eller lokala artister. Detta går utmärkt att kombinera med vårt koncept.


Kanske ska ni boka en större etablerad artist. Vi kan leverera scen, ljud och ljus och "Grebbans på turné" kan vara förband och/eller efterband.


Arrangerar ni en festival."Grebbans på turné" kommer med en egen scen, egen teknik och en sprudlande och fartfylld sommar-show. Showen kan vara huvudakt eller mellanakt. 


På den stora festivalen kan vi tillhandahålla "lilla scenen" eller varför inte ställa upp vår scen mitt emot den stora scenen och låta oss spela i changeover paus...

GREBBANS PÅ TURNÉGrebbans på turné utgår från show- nöjes- och kulturarenan "Grebbans" i Hjo som är en bejublad succé med mågna tusen besökare varje år.

Med många års erfarenhet av musik- och showproduktion samt ljud- och ljusteknik har vi tagit fram detta helhetskoncept för att möta förfrågan från arrangörer och kommuner som arrangerar evenemang för turister och stadens invånare.


Vi har stor flexibilitet och mångårig erfarenhet av musikunderhållning, entertainment och event och vi kan hjälpa till med allt från idéer till planering och genomförande av ert evenemang.


LÄS MER OM GREBBANS I HJO


REFERENSER

Sommaren 2019 hade vi det stora nöjet att leverera just denna lösning på tex
Västsveriges största Nationaldagsfirande, Karlsborgs Fästning
Junikalaset, Skövde City
Torgfesten, Hjo


KONTAKTA OSSGenom oss kan du hyra scen, hyra ljud- och ljusteknik samt

boka underhållning var för sig eller allt tillsammans i en och samma paketlösning.


HYRA SCEN
HYRA LJUD OCH LJUS
BOKA MUSIKUNDERHÅLLNING


Har ni frågor, funderingar, önskar en offert eller bara vill diskutera er idé?

Tveka inte att kontakta oss!

/Anna & Tomas
Rockenstierna Nöjesproduktion AB