COVID 19 INFO

INFORAMTION GÄLLANDE COVID 19

Våra gästers säkerhet är vår högsta prioritet och informationen på denna sida är baserad på det vi vet just nu om coronaviruset/COVID-19. 
Eftersom situationen hela tiden förändras kommer vi uppdatera sidan löpande efter myndigheters rekommendationer.


REGERINGEN HAR INFÖRT HÅRDARE RESTRIKTIONER FÖR ATT STOPPA SMITTSPRIDNINGEN. ALLMÄNNA SAMMANKOMSTER OCH OFFENTILGA TILLSTÄLLNINGAR PÅ ÖVER 8 PERS. FÖRBJUDS OCH UNDANTAGET FÖR RESTAURANGER MED ARTISTER SOM UNDERHÅLLER MATGÄSTERNA TAS BORT.

DESSUTOM GÄLLER SKÄRPTA ALLMÄNA RÅD I VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN


DÄRFÄR ÄR ALLA HÖSTEN OCH JULENS FÖRESTÄLLNINGARAR FRAMFLYTTADE TILL 2021.

ALLA SOM KÖPT BILJETTER TILL BERÖRDA KVÄLLAR KONTAKTAS VIA MAIL MED MER INFO. 


Grebbans drivs av ett mycket litet företag och verksamheten har drabbats oerhört hårt av denna pandemi.

Trots att vi är i en oviss tid  kommer vi att fortsätta att jobba ihärdigt och göra allt i vår makt för att rädda och bevara vårt Grebbans, denna lilla unika kulturarena som nu i snart 10 år varit en del av nöjes- och kulturlivet i Skaraborg och som lockat många besökare till vårt lilla samhälle och Hjo kommun.

I oroliga tider är glädje och positivitet viktigare än någonsin och det vi kan göra just nu är att blicka framåt och fortsätta planera för en framtid fylld med konserter, julshower och underhållning!

Med överseende för att ingenting kanske blir sig likt vill vi stå redo med nya evenemang när ni, våra gäster, får besöka oss igen.

Vi följer utvecklingen av pandemin noggrant och har för avsikt att öppna Grebbans under nästa år med en covid-anpassad show för en begränsad publik.

Vi har förberett oss på att öppna upp och anpassat verksamheten utifrån rådande regler och

restriktioner med reducerad kapacitet och att publiken sitter utspritt i lokalen. 


Restaurangen anpassas för social distansering.. Det är viktigt att du som gäst, vi på scenen och även våra medarbetare ska känna sig trygga. Givetvis har vi för avsikt att följa samhällsutvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer noga.VAD GÄLLER NÄR JAG KÖPT EN BILJETT?


När du köpt en eller flera biljetter via vår biljettköpsida har du klickat i och accepterat våra köpevillkor. Detta innebär att ett avtal har ingåtts mellan Grebbans och dig som kund. Köpevillkoren och avtalet kan du läsa HÄR
THE SHOW MUST GO ON - FRAMFLYTTAD TILL 2021


Vi har nu blivit tvungna att flytta alla föreställningarna  till nästa år.

Till vår besvikelse så går smittspridningen i vårt land åt fel håll. Restriktionerna stramas åt, nya stränga lagar införs för restaurangbranschen och myndigheterna råder befolkningen att inte samlas och gå på konserter m.m. Det blir dörför omöjligt att bedriva vår verksamhet.

Detta är ett hårt slag mot Grebbans då vi jobbat hela hösten med att ställa om och corona-säkra verksamheten så det ska vara helt tryggt, säkert och bekvämt att gästa oss.

 

Vi vädjar till er att hålla kvar era köpta biljetter då det kan vara avgörande för vår överlevnad och att verksamheten har en chans att öppna igen nästa år.. Alla som köpt biljetter ska ha fått ett mail med info.

 

Hur gör vi då detta rent praktiskt?

Enligt våra köpevillkor sker återbetalning av köpta biljetter endast vid ett inställt evenemang, således inte vid ett flyttat evenemang.

Dock befinner vi oss i ett extremt komplicerat och oförtusägbart läge där lite flexibilitet kan krävas.

Vi vill ju trots allt göra er, våra fantastiska och trogna gäster, så nöjda som möjligt, samtidigt som vi kämpar för att överleva denna kris

 

Därför har vi tagit fram några alternativ att välja mellan.

 

Alternativ 1.

Du håller kvar dina biljetter och blir tilldelad ett nytt datum för showen 2021
Väljer du detta alternativ behöver du inte göra någonting utan dina biljetter flyttas automatiskt till det nya datumet och du får information om nytt datum och tid via mail inom kort.

(skulle datumet inte passa kan det finnas möjlighet att flytta till något av de andra datumen)

 

Alternativ 2
Vi hjälper dig att omvandla dina biljetter till fribiljetter som kan nyttjas på valfri showkväll under hela 2021. Du kontaktar oss och anger att du vill nyttja detta alternativ och anger i vilket namn biljettköpet gjordes och vilket datum du köpt biljetter till. Vi återkommer till dig med det praktiska kring detta alternativ.

(Ett tips! Här finns också möjlighet att ge bort dina fribiljetter som gåva, julklapp, eller present till någon annan om du själv inte vill eller kan gästa oss nästa år)

 

Alternativ 3

Du vill av särskilda omständigheter kräva återbetalning av dina biljetter. Om så är fallet kontaktar du oss via info@grebbans.se senast den 30 nov.

 

Vi ber också om förståelse för att det administrativa arbetet kan ta lite tid men vi kommer att svara på alla mail i turordning och komma med mer info så snart som möjligt.

COUNTRYSHOW FLYTTAS TILL 2021


Countryshow skulle ägt rum i våras när nya coronaviruset slog till. Då beslutade vi att flytta showen till hösten 2020. I nuläget är det fortfarande osäkert hur coronapandemin utvecklar sig och vi har avvaktat in i det sista men ännu råder förbud mot att samla fler än 50 deltagare under en offentlig tillställning, 

Vi följer utvecklingen noga och lyssnar också på våra gäster och vår uppfattning är att många inte känner sig helt bekväma med att gästa ett sådant här evenemang i nuvarande situation. Vi blir därför tvugna att flytta showen till våren 2021.


Du som har köpt biljett till detta evenemang ska ha fått ett mail med info och nytt datum i april 2021

Er köpta biljett gäller då till det nya datumet vilket innebär att återbetalning av köpt biljett inte kommer att ske. Enligt våra köpevillkor framgår tydligt att återbetalning endast kan ske vid ett inställt evenemang och sådeles inte vid ett flyttat evenemang.

 
Har du inte fått något mail med info om nytt datum? Ibland åker mail och utskick direkt till skräpkorgen på ditt mailprogram så kika där eller kontakta oss för mer info.

Vi försöker göra det bästa möjliga av situationen och vi hoppas innerligt att alla som köpt biljetter och sett fram emot att komma på countryshowen har möjlighet att komma på det nya datumet som tilldelats.

Skulle man av någon anledning inte själv kunna gå på det nya datumet så kan man försöka sälja sin biljett alt. ge bort till någon annan som vill gå.


Har du frågor om dina biljetter och de nya datumen så kan du maila din fråga till info@grebbans.se
Vi försöker att besvara eventuella frågor så snabbt som möjligt.


Om du känner för att stötta vår verksamhet som drabbats hårt så går det väldigt bra att köpa presentkort som går att användas på valfri showkväll året ut och under hela 2021.

För att köpa presentkort kontakta oss via mail info@grebbans.se 


Med förhoppning om en ljus framtid! 

/Grebbans
Kontakta oss


Kapellvägen 26, 544 92 HJO

Email: info@grebbans.se

Telefon: +46 (0)730 314407