COVID 19 INFO

INFORAMTION GÄLLANDE COVID 19

Våra gästers säkerhet är vår högsta prioritet och informationen på denna sida är baserad på det vi vet just nu om coronaviruset/COVID-19. 
Eftersom situationen hela tiden förändras kommer vi uppdatera sidan löpande efter myndigheters rekommendationer. Just nu gäller ett förbud mot evenemang med över 50 personer. 


För ett par veckor sedan presenterades ett förslag om eventuella lättnader kring restriktionerna och max 50 personers gränsen.

När förslaget presenterades så bjöds ett antal aktörer in för att svara på remissen. 37 stycken ombads att lämna sina åsikter om förslaget. Det är allt från kommuner och instanser till representanter för branschen.

Vi väntar nu på att regeringen ska ta ställning till frågan baserat på de remissvar som kommit in. De nya eventuella lättnaderna i restriktionerna förväntas träda i kraft 1 oktober.


Grebbans drivs av ett mycket litet företag och verksamheten har drabbats oerhört hårt av denna pandemi.

Trots att vi är i en oviss tid  kommer vi att fortsätta att jobba ihärdigt och göra allt i vår makt för att rädda och bevara vårt Grebbans, denna lilla unika kulturarena som nu i snart 10 år varit en del av nöjes- och kulturlivet i Skaraborg och som lockat många besökare till vårt lilla samhälle och Hjo kommun.

I oroliga tider är glädje och positivitet viktigare än någonsin och det vi kan göra just nu är att blicka framåt och fortsätta planera för en framtid fylld med konserter, julshower och underhållning!

Med överseende för att ingenting kanske blir sig likt vill vi stå redo med nya evenemang när ni, våra gäster, får besöka oss igen.

Vi följer utvecklingen av pandemin noggrant och har för avsikt att öppna Grebbans under hösten i någon form men då för en begränsad publik.

I dagsläget vet vi inte hur många som får sitta i publiken. Vi förbereder oss på att öppna upp och anpassa verksamheten utifrån rådande regler och restriktioner. Eftersom det kan ändras under hösten försöker vi förbereda föreställningar som kan anpassas för dessa tider. 

Vi arbetar just nu för att genomföra några härliga evenemang och konsertupplevelser framöver med en reducerad kapacitet och att publiken sitter utspritt i lokalen. 


Restaurangen anpassas för social distansering.. Det är viktigt att du som gäst, vi på scenen och även våra medarbetare ska känna sig trygga. Givetvis har vi för avsikt att följa samhällsutvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer noga.
VAD GÄLLER NÄR JAG KÖPT EN BILJETT?


När du köpt en eller flera biljetter via vår biljettköpsida har du klickat i och accepterat våra köpevillkor. Detta innebär att ett avtal har ingåtts mellan Grebbans och dig som kund. Köpevillkoren och avtalet är följande:Köpeavtalet
Köpeavtalet är underkastat rättsreglerna i svensk lagstiftning. Avtalet är bindande för båda parter när Rockenstierna Nöjesproduktion AB har registrerat ditt köp och kunden har godkänt villkoren.


Betalning
Betalning sker vid köp mot faktura. Om kredittiden passerat kommer en påminnelseavgift samt dröjsmålsränta att läggas på från första dagen efter att betaltiden gått ut.


Biljetten
Om du får förhinder och inte kan delta i ett evenemang får du gärna ge din plats till en vän.


Återbetalning
Köpta platser återbetalas endast vid inställt evenemang. Köpt plats vid ett evenemang kan inte återlösas eller bytas mot plats på annat evenemang. Observera att plats som betalats direkt vid bokningstillfället betraktas som köpt. Distansavtalslagen gäller ej vid köp av evenemangsbiljetter.


Inställt evenemang
Ett evenemang anses vara inställt om evenemanget inte alls genomförs. Ändringar i repertoaren, ändrat datum, delvis genomfört evenemang och dylikt utgör således inte ett inställt evenemang och pengarna återbetalas i dessa fall normalt inte. Läs emellertid informationen om evenemanget.
COUNTRYSHOW FLYTTAS TILL 2021


Countryshow skulle ägt rum i våras när nya coronaviruset slog till. Då beslutade vi att flytta showen till hösten 2020. I nuläget är det fortfarande osäkert hur coronapandemin utvecklar sig och vi har avvaktat in i det sista men ännu råder förbud mot att samla fler än 50 deltagare under en offentlig tillställning, 

Vi följer utvecklingen noga och lyssnar också på våra gäster och vår uppfattning är att många inte känner sig helt bekväma med att gästa ett sådant här evenemang i nuvarande situation. Vi blir därför tvugna att flytta showen till våren 2021.


Du som har köpt biljett till detta evenemang ska ha fått ett mail med info och nytt datum i april 2021

Er köpta biljett gäller då till det nya datumet vilket innebär att återbetalning av köpt biljett inte kommer att ske. Enligt våra köpevillkor framgår tydligt att återbetalning endast kan ske vid ett inställt evenemang och sådeles inte vid ett flyttat evenemang.

 
Har du inte fått något mail med info om nytt datum? Ibland åker mail och utskick direkt till skräpkorgen på ditt mailprogram så kika där eller kontakta oss för mer info.

Vi försöker göra det bästa möjliga av situationen och vi hoppas innerligt att alla som köpt biljetter och sett fram emot att komma på countryshowen har möjlighet att komma på det nya datumet som tilldelats.

Skulle man av någon anledning inte själv kunna gå på det nya datumet så kan man försöka sälja sin biljett alt. ge bort till någon annan som vill gå.


Har du frågor om dina biljetter och de nya datumen så kan du maila din fråga till info@grebbans.se
Vi försöker att besvara eventuella frågor så snabbt som möjligt.


Om du känner för att stötta vår verksamhet som drabbats hårt så går det väldigt bra att köpa presentkort som går att användas på valfri showkväll året ut och under hela 2021.

För att köpa presentkort kontakta oss via mail info@grebbans.se 


Med förhoppning om en ljus framtid! 

/Grebbans
Kontakta oss


Kapellvägen 26, 544 92 HJO

Email: info@grebbans.se

Telefon: +46 (0)730 314407