Om oss

Grebbans Nöjesrestauang ligger strax utanför Hjo i ett litet område som heter Grebban och drivs av musikerparet Anna & Tomas Rockenstierna.

År 2005 köpte vi en före detta skola med tillhörande bygdegård och har sedan dess renoverat dessa två byggnader. I den gamla skolbyggnaden har vi vårt hem men även studio, produktionsreplokal samt kontor. Den andra byggnaden är helrenoverad och utbyggd och är numera en modern showrestaurang! Här finns ett nytt restaurangkök, bar,  en scen med den senaste ljud, ljus och bildtekniken samt en eventlokal men många möjligheter.

Som turnerande showgrupp har vi funnits sedan 2006 och jobbat med otaliga konferenser, kickoffer och event. För några år sedan förverkligade vi vår dröm om en egen showrestaurang.
Nöjesrestaurangen gläntade lite försiktigt på dörren under 2011 och har sedan dess blivit en stor succé med flera tusen väldigt nöjda kunder per år.

Verksamheten är unik i Skaraborg med omnejd och vår ambition är att ge gästen en upplevelse långt utöver det vanliga. Här ska man få en god och vällagad meny i kombination med  fartfylld middagsunderhållning samt en avslappnad närhet mellan artisterna och publiken.

Med vårt lantliga läge men ändå närhet till större städer som Skövde och Jönköping vill vi vara det självklara valet när företaget skall ha personalfest, kundmiddag eller anordna ett event och vill göra något alldeles extra.

Välkommen till oss!

Anna & Tomas

Kika gärna också in på vår hemsida för våra turnerande musikkoncept www.lyckadfest.se

 

Show med sjungande servitriser