Om oss

Grebbans Nöjesrestauang ligger strax utanför Hjo i ett litet område som heter Grebban och drivs av musikerparet Anna & Tomas Rockenstierna.

År 2005 köptes en före detta skola med två byggnader och har sedan dess renoverats. I den gamla skolbyggnaden finns parets hem men även studio, produktionsreplokal samt kontor. Den andra byggnaden är helrenoverad och utbyggd och är numera en modern showrestaurang! Här finns ett nytt restaurangkök, bar,  en scen med den senaste ljud, ljus och bildtekniken samt en eventlokal men många möjligheter.

En turnerande showgrupp startades redan 2006 och som sedan dess jobbat med otaliga konferenser, kickoffer och event. För några år sedan förverkligades drömmen om en egen showrestaurang.
Nöjesrestaurangen gläntade lite försiktigt på dörren under 2011 och har blivit en stor succé med flera tusen väldigt nöjda besökare varje år.

Verksamheten är unik i Skaraborg med omnejd och ambitionen är att ge gästen en upplevelse långt utöver det vanliga. Här ska man få en god och vällagad meny i kombination med  fartfylld middagsunderhållning samt en avslappnad närhet mellan artisterna och publiken.

Med det lantliga läget men ändå närhet till större städer som Skövde och Jönköping ska Grebbans vara det självklara valet när företaget skall ha personalfest, kundmiddag eller anordna ett event och vill göra något alldeles extra.

Välkommen till oss!

Anna & Tomas

Kika gärna också in på våra andra hemsida:
Söker du underhållning till din fest eller evenemang www.lyckadfest.se

 

Show med sjungande servitriser