Julshow

Välkommen till Julbord & Show!

Grebbans Nöjesrestaurangs julbord & show är väldigt populärt och brukar bli helt slutsålt år efter år. Under hösten släpper vi biljetterna till Julshowen 2019 – Håll utkik! 

Varje år under november och december sätter vi upp en glittrande och bejublad show som du avnjuter tillsammans med vårt fina, hemlagade, generösa och omtalade julbord!

Under kvällen njuter du av vårt hemlagade och mycket uppskattade och omtalade julbord.  Alltid med handrullade köttbullar gjorda på svenskt kött och stekta i riktigt smör, en krämig Janssons frestelse med precis rätt sälta och vår berömda silltårta för att bara nämna några av alla läckerheter på vårt julbord.
Under tiden ramas kvällen in av våra artister som bjuder en bejublad, glittrande och glädjesprudlande show som är helt fullproppad med härliga hits och även en och annan julsång såklart.
Det blir en afton som sent kommer att glömmas.

Biljetter till alla våra shower köper du enkelt HÄR

Priser
Show & Julbord torsdagar 650:-/pers. inkl. moms
Show & Julbord fredagar & lördagar 750:-/pers. inkl. moms
i priset ingår:
Grebbans Nöjesrestaurangs bejublade & glittrande show, vårt klassiska och mycket uppskattade julbord, ett dignande dessert- och godisbord samt kaffe.

Bra att veta!
Restaurangen rymmer 150 gäster.
Grebbans Nöjesrestaurang är handikappanpassad men meddela gärna på förhand om du eller någon i ditt sällskap är rullstolsburen så vi kan förbereda bästa möjliga plats.

Tider:
Fredagar & Lördagar insläpp mellan kl. 18:30-19:00
Mat och show pågår till ca 23.00. Därefter håller restaurangen öppet till 01:00
Torsdagar insläpp kl. 18.00-18:30 mat och show pågår till ca 22.00 därefter håller restaurangen öppet till kl. 24.00

Dryck:
Är ni ett företag som vill bjuda ert sällskap på dryck till maten rekommenderar vi att ni förbeställer dryckespaket. Kontakta oss via mail eller telefon för mer info. Har ni beställt dryckespaket blir ni serverade detta vid bordet. I annat fall köps all dryck i baren.

Regler:
På Grebbans Nöjesrestaurang gäller 18 års gräns.
Det är krogmiljö, underhållningen är inte barnanpassad och ljudnivån kan stundtals vara hög. För alla platser och för alla individer gäller fullt pris.
Vår toleransnivå på berusning vid ankomst är väldigt låg.
En trevlig helkväll i Grebbans Nöjesrestaurng innebär att man skall orka sitta, äta och avnjuta show i flera timmar. Vid för hög berusningsnivå kommer gästen nekas inträde.
Vårdad klädsel.

Välkommen!

Show med sjungande servitriser