Info

Bokning

Grebbans Nöjesrestaurang har öppet för beställningar av medelstora till stora sällskap och vid utvalda tillfällen såsom vid julbord och vårshow har restaurangen öppet för allmänheten. Dessa kvällar är mycket populära och brukar bli fullbokade snabbt. Vid dessa tillfällen köper du dina biljetter HÄR

Vill du reservera restaurangen för ett större sällskap, firande, personalfest eller liknande kontakta oss via mail eller telefon. Restaurangen rymmer ca 150 sittande gäster. 
För att abonnera restaurangen och få exklusivitet bör ditt sällskap vara över 60 pers. Annars ska man vara medveten om att det kan vistas fler än ett sällskap i restaurangen.
 Det antal som meddelas vid sista anmälningsdag är det antal som sedan debiteras.

Större sällskap

Är ert sällskap fler än 150 pers. tveka inte att kontakta oss ändå. Våra erfarenheter som eventbolag gör att vi har möjligheter och lösningar för det mesta. Vare sig du vill lägga ditt arrangemang hos oss på Grebbans Nöjesrestaurang eller ha din festlighet någon annanstans så är vi det självklara valet av samarbetspartner.
Kika gärna under filken ”event” och även på vår hemsida för just dessa tillfällen www.lyckadfest.se

Mindre sällskap

Är ert sällskap färre än 25 pers. men ändå gärna vill förära oss med ett besök, kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa er.

Meny

Till våra shower har vi fasta, säsongsbetonade menyer.
 Menyn för säsongen får du vid bokning. 
Tänk på att i god tid meddela ev. avvikelser såsom allergier, vegetarisk kost o.s.v.

Klädsel

Vårdad, ej slipstvång.

Ljudnivå

Underhållningen är kroganpassad och ljudnivån kan stundtals vara hög.

Åldersgräns

Rekommendation 18 år. Är någon i ditt sällskap under 18 år, vänligen meddela detta på förhand.

 

Show med sjungande servitriser